Sedgwick

I 1959 startede Leif Hansen et rådgivende ingeniørfirma, som han opkaldte efter sig selv. Man var specialiseret i siloer, og når der opstod problemer med siloerne blev der også ringet efter Leif Hansen Rådgivende Ingeniører. Nogle problemer var forsikringsdækkede, og forsikringsselskaberne kontaktede firmaet for teknisk assistance, og sådan opstod firmaets arbejde med forsikringsskader.

Aktiviteterne omkring forsikringsskader voksede og blev skilt ud i en separat afdeling, hvor de første dedikerede taksatorer var ansat.

I 2002 blev man enig med Cunningham Lindsey om, at Leif Hansen kunne anvende deres globale netværk og at de overtog en minoritets-aktieandel af forsikrings-afdelingen som nu blev et selvstændigt selskab.

I 2018 købte Sedgwick Inc. hele Cunningham Lindsey og overtog ejerandelen af Sedgwick Leif Hansen A/S.

I September 2022 valgte Christian Leif Hansen at sige ja til et salg af den resterende aktieandel i Sedgwick Leif Hansen til Sedgwick, som i dag ejer hele Sedgwick Danmark.

Med næsten 30.000 medarbejdere er Sedgwick den suverænt største virksomhed i verden, som beskæftiger sig med håndtering af forsikringsskader. Sedgwick's mange markedsledende aktiviteter arbejder vi på at gøre til ydelser, som kan være til gavn for vores danske og nordiske kunder. Du kan læse mere om Sedgwick HER.

Sedgwick Danmark er Nordisk hovedkontor for Sedgwick. I de nordiske lande beskæftiger vi samlet 250 medarbejdere, hvoraf ca. 150 er ansat i Danmark.

Sedgwick Danmark omfatter også Goritas A/S og Leif Hansen Bygherrerådgivning.